min politik

Din dedikerede repræsentant

Denne hjemmeside er din mulighed for at undersøge nærmere hvor din lokale konservative kandidat står. Her kan du komme lidt mere i dybden og læse om mine detaljerede forslag til løsninger på kommunens udfordringer.

Nu er motorvejen her og de positive konsekvenser er til at føle og se på egen hånd.

Der bygges rundt omkring og nye familier flytter hertil for at starte deres tilværelse. Der har vi noget helt unikt at tilbyde. En by og kommune i tæt forbindelse med den omkringliggende natur. Det er i Danmark noget af unikum, vi for alt i verden ikke må sætte over styr.

Vores kommune kan noget specielt og det skal vi holde ved og udvikle.

Lige præcist den grønne karakter vil også fremover være et trækplaster for familier, der vil leve et liv med naturen som nærmeste nabo.

Den vækst der heraf kommer, er positiv. Det giver et økonomisk grundlag for at bibeholde vores serviceniveau og udvikle kommunen. Vi skal vokse og de ansvarlige skal holde godt fast i tøjlerne samtidig. Det kan godt lade sig gøre at tage rigtige beslutninger, selv når tingene går stærkt.

Jeg er stærk fortaler for vækst, men samtidig vil jeg gerne være med til at sikre vi bygger i samstemning med det vi kommer fra. Tingene skal fungere i samspil med hinanden. Jeg er ikke modstander af højhuse, med de skal bygges med omtanke.

icon About

Drewsen startede det,
lad os følge fodsporet

BLOG